Cofradía de pescadores de Noia

A ría a nosa mina

PRESENTACION APLICACION TERMINAIS TICPESC

DAMOS PUBLICIDADE Á PRESENTACIÓN DA APLICACIÓN MOVTIC 

É UNHA FERRAMENTA DA CONSELLERÍA DO MAR PARA O SECTOR PESQUEIRO QUE PERMITE FACELO DOCUMENTO DE ALTERNANCIA DE ARTES DENDE O MÓVIL.

É NECESARIO ACREDITAR A PERSONALIDADE A TRAVÉS DE CHAVE 365.  ( PODE SOLICITARSE PRESENCIALMENTE NAS OFICINAS AGRARIAS COMARCAIS, CENTRO DE SAÚDE... OU POR SEDE ELECTRÓNICA)

A CONFRARÍA

 

Attachments:
Download this file (instruccions.pdf)INSTRUCCIÓNS E INFORMACION[ ]127 kB

MEMORIA V XORNADAS EXALTACIÓN BERBERECHO DE NOIA

O pasado 15 de Outubro de 2020, celebráronse as V Xornadas de Exaltación do Berberecho de Noia, esta vez catro recoñecidas cociñeiras puideron coñecer de primeira man o dificil traballo da xente do mar, mariscadores e mariscadoras, asi como o coidado e clasificación do noso excelente produto, O Berberecho de Noia, pola tarde realizaron no salón de exposicións un showcooking elaborando 4 recetas nas que o Berberecho de Noia foi homenaxeado unha vez mais.

A Xornada contou ca presenza de:

  • Lucía Freitas - Restaurante A Tafona, Lume, S. de Compostela, (Estrela Michelín).
  • María Varela Restaurante A Parada das bestas –Palas de Rei-Lugo
  • Yolanda León -Restaurante Cocinandos- León. (Estrela Michelín) e 
  • Iria Espinosa -Restaurante Árbore da Veira. A Coruña. Estrela Michelín   

ca axuda e direccion de Miguel Mosteiro de Gastrolab Arousa.

Estas actividades contaron co patrocinio da Xunta de Galicia co financiamento ao 75% do FEMP.

A Confraría

 


Vª XORNADAS EXALTACIÓN BERBERECHO DE NOIA

O vindeiro xoves 15 de Outubro do 2020, celebraránse as V Xornadas de Exaltación do Berberecho de Noia, este atípico ano motivado polo COVID-19 únicamente se fará un showcooking na Sala de Exposicións do Coliseo de Noia, ás 17:00 horas, no que se poderán degustar 4 elaboracións realizadas polas cociñeiras:

LUCIA FREITAS (Restaurante a Tafona, Lume- Santiago de Compostela) Estrela Michelín.

MARÍA VARELA ( REstaurante A Parada das Bestas- Palas de Rei- Lugo).

YOLANDA LEÓN (Restaurantes Cocinandos- León) Estrela Michelín.

Iria Espinosa (Restaurante Árbore da veira- A Coruña) Estrela Michelín.

Aforo limitado.

Todo/a persoa interesada en participar no showcooking poder solicitado no correo electrónico: Este enderezo de correo está a ser protexido dos robots de correo lixo. Precisa activar o JavaScript para velo. ata agotar aforo.

As xornadas contan co patrocinio da Xunta de Galicia, Consellería do Mar, cofinanciadas ao 75% polo FEMP.

A Confraría.

 

 

 

Attachments:
Download this file (CARTEL V XORNADAS.pdf)V XORNADAS[ ]106 kB

CHARLA PROXECTO ECONOIA E OUTROS

Dase publicidade a charla sobre o lixo mariño o vindeiro 4 de Setembro de 2020 de 10:30 a 12:30 na sociedade Liceo de Noia (aforo limitado) , para asistir e necesario inscribirse con nome e DNI no correo: Este enderezo de correo está a ser protexido dos robots de correo lixo. Precisa activar o JavaScript para velo.

Darase tamén información e publicidade aos proxectos NATURANOIA 20/21; GALP4-070 Patrímonio Inmaterial  Ría Muros-Noia; GALP4- 095 Aplicación xestión Informática XESMAR; Proxecto PE209G Axudas portos pesqueiros. Carro Varadoiro.

A Confraría

Attachments:
Download this file (cartel charla ECONOIA.pdf)CARTEL CHARLA ECONOIA[ ]191 kB


Subcategorías

Comunicados y avisos oficiales de la cofradía.

Noticias del sector